Hans Anders bestaat inmiddels alweer ruim 30 jaar. De opening van de eerste winkel enkele decennia geleden was niet geheel zonder reden. Hans Anders had een duidelijke visie, namelijk dat brillen, lenzen en hoortoestellen betaalbaar moeten zijn voor iedereen en zonder daarbij afbreuk te doen aan de kwaliteit van de producten. De markt van brillen, lenzen en hoortoestellen is sinds die tijd erg veranderd. De prijzen zijn flink gedaald zonder verlies van kwaliteit. Tegenwoordig telt de keten zo’n 200 vestigingen.

Hans Anders biedt een ruime keuze aan kwalitatieve lenzen tegen een uiterst betaalbare prijs. Hans Anders heeft verschillende type lenzen in het assortiment. Zo is er de keuze uit daglenzen, weeklenzen, maandlenzen, torische lenzen, siliconen hydrogel lenzen en meer. Ook voor de aanschaf van lenzenvloeistof ben je bij Hans Anders aan het juiste adres. Ze bieden naast hun eigen merk ook vloeistof van diverse andere merken aan.

Hans Anders Openingstijden

De openingstijden en telefoonnummers van alle Hans Anders vestigingen vind je gemakkelijk via de Hans Anders Winkelzoeker.